Et intervju med vår eiendomsforvalter

Vi i Enter Gruppen har mange hyggelige ansatte som vi har gleden av å treffe hver eneste dag. I den forbindelse har vi valgt å intervjue noen av dem slik at dere også kan få et kort innblikk i hvordan disse fantastiske menneskene er. I første omgang skal vi få møte Enter Gruppens eiendomsforvalter, Mette Manstad.

Mette Manstad - Eiendomsforvalter for Enter Gruppen

Mettes hovedbakgrunn kommer fra å ha jobbet i et arkitekt- og ingeniørkontor. Der jobbet hun i åtte år, og fikk sansen for eiendomsbransjen. Hun begynte i Enter Gruppen for omkring to år siden og stortrives.


Har rollen din endret seg mens du har vært hos Enter Gruppen?


- Ja, den har forandret seg. Jeg ble jo ansatt som boligkonsulent i det som nå heter Skue Bolig. Selv om min stilling primært dreide seg om salg av eneboliger, hadde vi akkurat ferdigstilt en del bygg for utleie da jeg startet. Så jeg begynte faktisk å jobbe med utleie før jeg gikk over til å drive med det jeg egentlig skulle, som var salg. Selv om jeg trivdes med salg, ønsket jeg meg tilbake til utleie ettersom utleieporteføljen vår vokste så fort og jeg følte det passet meg bedre. I dag jobber jeg utelukkende med utleie og trives veldig med det!


Hvordan ser en typisk dag ut?


- Den varierer mye. Akkurat nå har vi hatt mye oppsigelser etter jul, så da går mye av tiden til å lage annonser og få alle enheter ut i markedet. Med det kommer det jo visninger, intervjuer, skrive leiekontrakter, og passe på at avtalen vår med kommunen og NAV blir opprettholdt. Det er jo klart når man har oppimot 150 enheter, vil det alltid være noen som skal inn og noen som skal ut. Det jeg liker med den utleiebiten er at du treffer så veldig mange forskjellige folk med veldig forskjellige bakgrunner og faser i livet.


Så du sitter lite stille med andre ord?


- Hehe, ja det er mye å ta tak i, humrer Mette. Vi har heldigvis gode systemer som gjør denne jobben lettere.


- Hva er det beste med å jobbe for Enter Gruppen?


- Vi er jo en veldig sammenspleiset gjeng her da. Man kan si at vi er heldige med at vi er forholdsvis få. Vi kjenner jo hverandres prosjekter godt og vet hva alle driver med. Vi har jo også mandagsmøter der vi deler hva vi holder på med med. Ukene går jo veldig fort, så det er fint å ha en halv dag i løpet av uken der vi kan dele erfaringer, fortelle hva vi driver med, dele tips og råd og hva vi bør gjøre annerledes.

Ellers er de veldig flinke til å bryte opp dagen. For eksempel under lunsjen prater vi ikke om jobb i det hele tatt, det er prinsippsak, lyder det fra Mette.


Mandagsmøte og godt humør!

Jeg ser dere deltar på mange arrangementer på Enter Gruppen sin facebookside?


- Stian (CEO) er veldig flink til å bryte opp året med sosiale begivenheter. Så vi har hatt alt fra utenlandsturer til bakedag, til kino, til middag ute på restaurant. Så det er jo veldig positivt - det er et veldig godt arbeidsmiljø.

Har du noen tanker rundt fremtiden til Enter?


- Ja, det er jo veldig spennende. Jeg har jo vært her i to år og det har jo skjedd veldig mye på de to årene. Det er en enorm læringskurve. Så det er veldig spennende det som skjer!